Impressum

Verantwoordelijke uitgever

Beschutte Werkplaats Eupen & Omgeving vzw
Gewerbestrasse 13 4700 EUPEN België
Tel. + 32 (0) 87 / 56 01 83
Fax + 32 (0) 87 / 56 01 84
info@bweupen.be
www.bweupen.be

Openingsuren
Van maandag tot vrijdag van 8u30– 16u

Programmering van deze website

Pixelbar GmbH
Euregiostraße 13
B-4700 Eupen
www.pixelbar.be

Ontwerp

Pavonet
Euregiostraße 13
B-4700 Eupen
www.pavonet.be

Disclaimer

Ondanks de uiterste zorg bij het maken van de website kan BW Eupen niet de volledige juistheid van alle inhoud en documenten garanderen. BW Eupen wijst daarom elke aansprakelijkheid voor de website en de inhoud ervan af.

De informatie op de website wordt alleen verstrekt als eerste informatie voor de gebruiker. BW Eupen kan niet aansprakelijk gesteld worden wegens ontbrekende informatie, onnauwkeurigheden of fouten. BW Eupen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die veroorzaakt werd door het gebruik van de website (winstverlies, verlies van klanten enz.).
Ondanks zorgvuldige controle is BW Eupen niet aansprakelijk voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s zijn enkel de beheerders verantwoordelijk. Bij het instellen van de link wordt de externe inhoud gecontroleerd. Het valt echter niet uit te sluiten dat de inhoud nadien door de aanbieders in kwestie gewijzigd wordt.

Het bedrijf Pixelbar aanvaardt bovendien geen enkele aansprakelijkheid voor artikels, teksten en documenten die door cliënten werden ingevoerd. Voor de inhoud van de website is enkel de cliënt zelf verantwoordelijk.

Foto’s

Shutterstock, Fabian Erler, BW

Copyright

De lay-out en het ontwerp van de website en van de elementen die er deel van uitmaken zoals logo’s, foto’s enz. zijn auteursrechtelijk beschermd. Hetzelfde geldt meer specifiek voor de redactionele bijdragen alsook voor de selectie en samenstelling ervan; daaraan mogen geen wijzigingen worden aangebracht. Een openbaar gebruik van de website mag enkel met toestemming van de verantwoordelijke opstellers van de website.

Wetgeving

Deze site valt onder de Belgische wetgeving.