Voorstelling

Beschutte Werkplaats Eupen is sinds de oprichting in 1972 voortdurend geëvolueerd – van een tewerkstellingsatelier is het uitgegroeid tot een bloeiende sociale onderneming voor mensen met een beperking, die ondertussen diensten levert aan tal van klanten. BW Eupen staat bekend als een betrouwbare en kwaliteitsbewuste productiepartner.

BW Eupen telt vandaag 135 medewerkers die bestellingen van klanten op het gebied van conditionering, verpakking, verzending en montage met de grootste zorg en discipline uitvoeren. De verschillende activiteiten worden uitgevoerd door personen met een beperking, die ofwel een handicap hebben of nog geen plaats gevonden hebben op de reguliere arbeidsmarkt.

Ons credo: Grenzen verleggen, nieuwe wegen inslaan en ruimte creëren om talenten te ontwikkelen die bijdragen tot een actieve deelname aan de samenleving.

De zetel van de werkplaats in de industriezone van Eupen bevindt zich vlak bij de snelweg E40 en bij de grens met Duitsland en Nederland. Dit locatievoordeel maakt een euregionale dienstverlening mogelijk en maakt ons bovendien tot een aantrekkelijke partner. Voor het leveren van uiteenlopende producten gebruikt BW Eupen twee koelwagens om bestellingen van klanten op tijd te leveren. Met een productieoppervlakte van 3.850 m2 en 2.000 m2 gedeeltelijk gekoelde opslagruimte heeft BW Eupen de nodige plaats voor het verwerken van uiteenlopende activiteiten en wordt de capaciteit optimaal benut. Daarbij komt kwaliteit altijd op de eerste plaats.